goki Marmorløb
-11%
Vejl. pris¹
257 kr
Pris
229 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
28 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A324886

EAN: 4013594538190

goki Marmorløb
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Goki eksklusiv kuglebane.
Denne kuglerunning lover med rette en helt ny kuglerunning-oplevelse. Med "fingerløft" transporteres boldene til toppen af banen - det fremmer motorikken og lader dit barn deltage mere aktivt i spillet. Trækuglerne løber på banen over de yderst attraktive rampebaner og kan ikke fare vild. De 6 kugler giver allerede en idé om, hvor hurtigt spillet kan foregå med dette trælegetøj.

Konklusion: En god ny legeidé.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 30 x 30 x 9,5 cm
  • materiale: træ
  • Alder: fra 2 år

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

goki Marmorløb
goki Marmorløb
Vejl. pris¹ 257 kr
229 kr