geuther Væghylde Wave Traumwald
Pris
1.115 kr
Fri fragt*
Pris inkl. moms
hos dig om ca. 31 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A294422

EAN: 4010221089896

geuther Væghylde Wave Traumwald
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Baby- og børnerummet i høj kvalitet Traumwald overbeviser med funktionelle detaljer og det smukt designede, børnevenlige design: Møblerne har forsigtigt afrundede kanter og smagfuldt kombinerer naturlige træfarvede og hvide lakerede elementer.

produktoplysninger:
  • 1 hylde
  • Rundede kanter
  • Fremstillet i Tyskland
Tekniske detaljer:
  • farve: hvid / naturlig
  • Materiale hylde: spånplade, udsmykning
  • Materiale bagpanel massiv bøg, lakeret
  • Dimensioner: bredde x længde x højde 86,5 x 20 x 23 cm

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken enten blive forsøgt leveret senere eller lagt til afhentning. Speditionen vil holde dig informeret om den aktuelle status.Mærke

Geuther

Træ – det bedste fra naturens side

Geuthers produktion tilgodeser bæredygtig skovdrift og har fokus på genanvendelig materiale. Deres produkter fremstilles af de bedste materialer og med henblik på minimal ressourcespild. Under produktionen tages der ikke kun hensyn til børnenes sundhed, men også til deres medarbejdere. Geuthers sortiment Med mere end 100 års erfaring anses Geuther som specialister inden for deres område. Der tilbydes et dybt sortiment indenfor sikkerhed, børneværelset samt spil. Alle produkter lever op til de nyeste sikkerhedskrav og er ligeledes testet fri for skadelige stoffer.

Vores Topsellers

geuther Væghylde Wave Traumwald
geuther Væghylde Wave Traumwald
1.115 kr