Geuther Væghylde Mette
Pris
571 kr
Fri fragt*
Pris inkl. moms
hos dig om ca. 31 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A166715

EAN: 4010221077114

Geuther Væghylde Mette
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Mette - naturligt spændende:
Mette - endnu et nyt feel-good yndlingsrum, der imponerer med sit naturlige udseende og spændende iscenesatte detaljer. Den moderne e-materialeblanding af hvide MDF-fronter og bøgindretning samt den varme farve gør børnenes værelse i din lille skat til et sted fuld af trøstende sikkerhed og spændende dynamik. De fræste håndtag med bløde afrundinger gør betjening af dørene udstyret med støddæmpere, meget behageligt for børn og forældre. Den ekstra brede, tre-dørs garderobe tilbyder masser af opbevaringsplads, og de diagonale ben giver rummet det bestemt. Mette giver liv til børneværelset med naturlig spænding Design - hver dag på ny.

Produktdetaljer:
  • Farve: Fugleagtig bøg / hvid
  • Materiale : spånplade, indretning
  • Mål: bredde x dybde x højde 58 x 19 x 28 cm
  • 1 åbent rum
  • Fremstillet i Tyskland

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken enten blive forsøgt leveret senere eller lagt til afhentning. Speditionen vil holde dig informeret om den aktuelle status.Mærke

Geuther

Træ – det bedste fra naturens side

Geuthers produktion tilgodeser bæredygtig skovdrift og har fokus på genanvendelig materiale. Deres produkter fremstilles af de bedste materialer og med henblik på minimal ressourcespild. Under produktionen tages der ikke kun hensyn til børnenes sundhed, men også til deres medarbejdere. Geuthers sortiment Med mere end 100 års erfaring anses Geuther som specialister inden for deres område. Der tilbydes et dybt sortiment indenfor sikkerhed, børneværelset samt spil. Alle produkter lever op til de nyeste sikkerhedskrav og er ligeledes testet fri for skadelige stoffer.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Geuther Væghylde Mette
5
4 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 3
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Geuther Væghylde Mette
Geuther Væghylde Mette
571 kr