Geuther Væghylde Marit
Pris
507 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
hos dig om ca. 31 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A267488

EAN: 4010221085720

Geuther Væghylde Marit
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Med sin seje elegance er Marit et af de moderne mest elegante børneværelser i huset Geuther. Elegant forkromede fødder understreger karakteren af ??en moderne en levende stil. De fræste håndtag med bløde afrundinger gør betjeningen af ??døre og skuffer, udstyret med støddæmpere, meget behageligt for børn og forældre. De enkelte elementer tilbyder masser af lagerplads til store og små skatte. Den Stille Tjener tilbyder sine tjenester for at vise de smukkeste tøjvarer. Møblerne i moderne grå nuancer med et blødt lag med akacie skulle ikke mangle i noget børnenes værelse. 

Produktdetaljer:
  • Farve: Acacia
  • Materiale: spånplade, udsmykning
  • Mål: bredde x dybde x højde 90 x 20 x 30 cm
  • 1 opbevaringshylde
  • Fremstillet i Tyskland
OBS: Dekoration er ikke inkluderet i Leveringsomfang.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken enten blive forsøgt leveret senere eller lagt til afhentning. Speditionen vil holde dig informeret om den aktuelle status.Mærke

Geuther

Træ – det bedste fra naturens side

Geuthers produktion tilgodeser bæredygtig skovdrift og har fokus på genanvendelig materiale. Deres produkter fremstilles af de bedste materialer og med henblik på minimal ressourcespild. Under produktionen tages der ikke kun hensyn til børnenes sundhed, men også til deres medarbejdere. Geuthers sortiment Med mere end 100 års erfaring anses Geuther som specialister inden for deres område. Der tilbydes et dybt sortiment indenfor sikkerhed, børneværelset samt spil. Alle produkter lever op til de nyeste sikkerhedskrav og er ligeledes testet fri for skadelige stoffer.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Geuther Væghylde Marit
4.5
4 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Geuther Væghylde Marit
Geuther Væghylde Marit
507 kr