Geuther Tæppe Patchwork 6-kantet 97 x 113 cm

Geuther Tæppe Patchwork 6-kantet 97 x 113 cm


  • Geuther Aktivitetstæppe Prikker 6-kantet 97 x 112 cm
  • Geuther Aktivitetstæppe Prikker 6-kantet 97 x 133 cm
  • Geuther Aktivitetstæppe Stjerner 6-kantet 97 x 112 cm

359 kr
Pris
284 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
75 kr (21%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A196047

Geuther Tæppe Patchwork 6-kantet 97 x 113 cm
Tæppet i smukke designs kan bruges som supplement til kravlegården, som en blød overflade at lege på. Ved hjælp af stropperne, sikre man sig at tæppet ikke skrider. Tæppet er fyldt med blødt polyester fleece, så dit barn kan føle sig komfortabel. Tæppet kan bruges direkte på gulvet, da det kan vaskes ved 30°. Tæppet er lavet i forskellige stof designs, derfor kan mønstret også variere en smule fra hvert produkt. Alle tæpperne er unikke og der er noget for enhver smag.

Produktdetaljer:
  • Materiale: Fyld: Polyester fleece, 100% bomuld
  • Vaskbar op til 30 °C
  • Egnet til tørretumbler
  • Mål: 97 x 113 cm

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Geuther

Træ – det bedste fra naturens side

Geuthers produktion tilgodeser bæredygtig skovdrift og har fokus på genanvendelig materiale. Deres produkter fremstilles af de bedste materialer og med henblik på minimal ressourcespild. Under produktionen tages der ikke kun hensyn til børnenes sundhed, men også til deres medarbejdere. Geuthers sortiment Med mere end 100 års erfaring anses Geuther som specialister inden for deres område. Der tilbydes et dybt sortiment indenfor sikkerhed, børneværelset samt spil. Alle produkter lever op til de nyeste sikkerhedskrav og er ligeledes testet fri for skadelige stoffer.
Geuther Tæppe Patchwork 6-kantet 97 x 113 cm
359 kr
284 kr
Top mærker