geuther Skiftetaske Lena 83 x 73 cm Festdyr Pink

geuther Skiftetaske Lena 83 x 73 cm Festdyr PinkPris
205 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A285700

EAN: 4010221088073

geuther Skiftetaske Lena 83 x 73 cm Festdyr Pink
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Din protégé ligger særlig blød på Lena omklædningsbordet. Blegeudskiftningsenheden har en hævet kant og hovedbeskyttelse. Skiftemåtten kan også vaskes - i tilfælde af en ulykke.

produktdetaljer:
  • Farve: pink
  • Design: Party Animals Pink
  • Materialeovertræk: PVC-film
  • Materialeudfyldning: polyester fleece
  • Størrelse: bredde x længde ca. 83 x 73 cm
  • Vaskbar

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Geuther

Træ – det bedste fra naturens side

Geuthers produktion tilgodeser bæredygtig skovdrift og har fokus på genanvendelig materiale. Deres produkter fremstilles af de bedste materialer og med henblik på minimal ressourcespild. Under produktionen tages der ikke kun hensyn til børnenes sundhed, men også til deres medarbejdere. Geuthers sortiment Med mere end 100 års erfaring anses Geuther som specialister inden for deres område. Der tilbydes et dybt sortiment indenfor sikkerhed, børneværelset samt spil. Alle produkter lever op til de nyeste sikkerhedskrav og er ligeledes testet fri for skadelige stoffer.

Vores Topsellers

geuther Skiftetaske Lena 83 x 73 cm Festdyr Pink
geuther Skiftetaske Lena 83 x 73 cm Festdyr Pink
205 kr