Erstatningsforslag til udsolgte produkter

geuther Skiftematte Lilly 52 x 72 cm Festdyr Pink
p.t. udsolgt

geuther Skiftematte Lilly 52 x 72 cm Festdyr Pink


Variant:

Pris
161 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A285675

EAN: 4010221087984

geuther Skiftematte Lilly 52 x 72 cm Festdyr Pink
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Din protégé ligger især blød på det Lilly-skiftende rør. Blege, der skifter ble, har en hævet kant og en hovedbeskyttelse. Derudover kan skiftemåtten vaskes - i tilfælde af en ulykke.

produktdetaljer:
  • Farve: lyserød
  • Design: Party Dyr Pink
  • Materiale dækning: PVC film
  • Materiale fyldning: polyester fleece
  • Størrelse: bredde x længde ca. 52 x 72 cm
  • Vaskbar

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Geuther

Træ – det bedste fra naturens side

Geuthers produktion tilgodeser bæredygtig skovdrift og har fokus på genanvendelig materiale. Deres produkter fremstilles af de bedste materialer og med henblik på minimal ressourcespild. Under produktionen tages der ikke kun hensyn til børnenes sundhed, men også til deres medarbejdere. Geuthers sortiment Med mere end 100 års erfaring anses Geuther som specialister inden for deres område. Der tilbydes et dybt sortiment indenfor sikkerhed, børneværelset samt spil. Alle produkter lever op til de nyeste sikkerhedskrav og er ligeledes testet fri for skadelige stoffer.

Vores Topsellers