Geuther Sædeformindsker 4742 Universal 105 Ugler

Geuther Sædeformindsker 4742 Universal 105 UglerPris
249 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A069503

EAN: 4010221063391

Geuther Sædeformindsker 4742 Universal 105 Ugler
Sædeformindsker muliggøre en blød, sikker og skånsom start. Sædeformindskeren kan både tørres af og vaskes. Passer til alle højstole fra Geuther udover Swing.

Produktdetaljer:
  • Design: 105 Ugler
  • For: Polyester fleece
  • Betræk: 100% bomuld
  • Model: 4742
  • Vaskbar ved 30 °C og egnet til tørretumbler
  • Særdeles blød polstring
  • Passer til alle Geuther højstole, på nær Swing

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Geuther

Træ – det bedste fra naturens side

Geuthers produktion tilgodeser bæredygtig skovdrift og har fokus på genanvendelig materiale. Deres produkter fremstilles af de bedste materialer og med henblik på minimal ressourcespild. Under produktionen tages der ikke kun hensyn til børnenes sundhed, men også til deres medarbejdere. Geuthers sortiment Med mere end 100 års erfaring anses Geuther som specialister inden for deres område. Der tilbydes et dybt sortiment indenfor sikkerhed, børneværelset samt spil. Alle produkter lever op til de nyeste sikkerhedskrav og er ligeledes testet fri for skadelige stoffer.

Vores Topseller

Geuther Sædeformindsker 4742 Universal 105 Ugler
249 kr