Geuther Pusleunderlag Zoodyr 54 x 73 cm
p.t. udsolgt

Geuther Pusleunderlag Zoodyr 54 x 73 cm

  • Leveringstid: Artiklen er i øjeblikket udsolgt
  • Forsendelsesfrit fra 500 kr

279 kr
177 kr
Pris inkl. moms
Du sparer 102 kr

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A172860

Geuther Pusleunderlag Zoodyr 54 x 73 cm
Særdeles komfortabel

På dette pusleunderlag ligger dit barn behageligt og blødt - med forhøjede kanter og hovedebeskyttelse - nem at rengøre.

Produktdetaljer:
  • Materiale: Fyld: Polyester, PVC folie
  • Størrelse: 54 x73 cm

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Geuther

Træ – det bedste fra naturens side

Geuthers produktion tilgodeser bæredygtig skovdrift og har fokus på genanvendelig materiale. Deres produkter fremstilles af de bedste materialer og med henblik på minimal ressourcespild. Under produktionen tages der ikke kun hensyn til børnenes sundhed, men også til deres medarbejdere. Geuthers sortiment Med mere end 100 års erfaring anses Geuther som specialister inden for deres område. Der tilbydes et dybt sortiment indenfor sikkerhed, børneværelset samt spil. Alle produkter lever op til de nyeste sikkerhedskrav og er ligeledes testet fri for skadelige stoffer.