Geuther Pusleunderlag Prikket 85 x 75 cm

Geuther Pusleunderlag Prikket 85 x 75 cm


  • GEUTHER Pusleunderlag 5835 Fb. 097
  • Geuther Pusleunderlag Hvid 85 x 75 cm
  • Geuther Pusleunderlag Sommerfugle 85 x 75 cm
  • Geuther Pusleunderlag 85 x 75 cm 009 Får

199 kr
Pris
174 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
25 kr-13%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A172868

Geuther Pusleunderlag Prikket 85 x 75 cm
Med dette pusleunderlag kan dit barn ligge behageligt og blødt - med forhøjede kanter og hovedebeskyttelse - ligeledes er den nem at rengøre.

Produktdetaljer:
  • Materiale: Fyld: Polyester, PVC folie
  • Størrelse: 85 x 75 cm

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Geuther

Træ – det bedste fra naturens side

Geuthers produktion tilgodeser bæredygtig skovdrift og har fokus på genanvendelig materiale. Deres produkter fremstilles af de bedste materialer og med henblik på minimal ressourcespild. Under produktionen tages der ikke kun hensyn til børnenes sundhed, men også til deres medarbejdere. Geuthers sortiment Med mere end 100 års erfaring anses Geuther som specialister inden for deres område. Der tilbydes et dybt sortiment indenfor sikkerhed, børneværelset samt spil. Alle produkter lever op til de nyeste sikkerhedskrav og er ligeledes testet fri for skadelige stoffer.

Vores Topseller

Geuther Pusleunderlag Prikket 85 x 75 cm
199 kr
174 kr
Top mærker