Erstatningsforslag til udsolgte artikler

GEUTHER Pusleplads 5835 Fb. 032
p.t. udsolgt
  • Geuther Pusleunderlag 85 x 75 cm Lille Monster
  • Geuther Pusleunderlag 85 x 75 cm 009 Får
  • Geuther Pusleunderlag Prikket 85 x 75 cm
  • Geuther Pusleunderlag Hvid 85 x 75 cm

Pris
202 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A087438

GEUTHER Pusleplads 5835 Fb. 032
Pusleplads - dejlig blød med hovedbeskyttelse

---Mærkevare kvalitet fra Huset Geuther---

En blød fornøjelse
På denne pusleplads ligger dit barn ikke blot behageligt og blødt, der medfølger også en forhøjet rand, beskyttelse til hovedet og hvis uheldet er ude kan den også vaskes af.

Størrelse: 85 x 75cm

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Geuther

Træ – det bedste fra naturens side

Geuthers produktion tilgodeser bæredygtig skovdrift og har fokus på genanvendelig materiale. Deres produkter fremstilles af de bedste materialer og med henblik på minimal ressourcespild. Under produktionen tages der ikke kun hensyn til børnenes sundhed, men også til deres medarbejdere. Geuthers sortiment Med mere end 100 års erfaring anses Geuther som specialister inden for deres område. Der tilbydes et dybt sortiment indenfor sikkerhed, børneværelset samt spil. Alle produkter lever op til de nyeste sikkerhedskrav og er ligeledes testet fri for skadelige stoffer.

Vores Topseller

Top mærker