geuther Party-rede til ekstra seng Animals green
NYHED Bæredygtig

geuther Party-rede til ekstra seng Animals green


Variant:
  • geuther Blød hvirvelrede rede til vuggestue white
  • geuther Rede til ekstra seng Starry Night Green
  • geuther Stjernebo Night pink 90 x 45 cm
  • geuther Party-rede til ekstra seng Animals green
  • geuther Nest Side Bed Eden

335 kr
Pris
327 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A343719

EAN: 4010221094319

geuther Party-rede til ekstra seng Animals green
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
I sengen kan babyer sove trygt side om side med mor eller far. De føler sig endnu mere sikre, hvis den rullende sengs tremmer er foret med en rede, der giver dem støtte og visuelt afgrænser rummet.

Betty-nesten kan nemt og sikkert fastgøres til vuggestuens skinner med tekstilbånd og tjener også som stød- og trækbeskyttelse for barnets hoved.

Reden er lavet af ekstra blødt økologisk bomuld med en nuttet blød Touch effekt og passer til alle krybber med en indvendig størrelse på 90 x 45 cm.

Produktdetaljer:
  • Passer til alle sidesenge med et indvendigt mål på 90 x 45 cm.
  • Overmateriale: 100% økologisk bomuld
  • Fyldmateriale: 100% polyester
  • Kan vaskes op til 40 °C
  • Kan tørretumbles i tørretumbler

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
234 kr

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Geuther

Træ – det bedste fra naturens side

Geuthers produktion tilgodeser bæredygtig skovdrift og har fokus på genanvendelig materiale. Deres produkter fremstilles af de bedste materialer og med henblik på minimal ressourcespild. Under produktionen tages der ikke kun hensyn til børnenes sundhed, men også til deres medarbejdere. Geuthers sortiment Med mere end 100 års erfaring anses Geuther som specialister inden for deres område. Der tilbydes et dybt sortiment indenfor sikkerhed, børneværelset samt spil. Alle produkter lever op til de nyeste sikkerhedskrav og er ligeledes testet fri for skadelige stoffer.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: geuther Party-rede til ekstra seng Animals green
5
1 Kundebedømmelse
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

geuther Party-rede til ekstra seng Animals green
geuther Party-rede til ekstra seng Animals green
335 kr
327 kr