geuther Nest Baby Cot Party Animals green
Bæredygtig
Variant:
  • geuther Nest Baby Cot Party Animals green
  • geuther Baby Cot Nest Sprinkled grå

Pris
389 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A343685

EAN: 4010221094234

geuther Nest Baby Cot Party Animals green
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Lille indsats, stor effekt: en rede til barnesengen er en rigtig allround-redskaber. Den holder træk ude uden at hindre luftudvekslingen, fungerer som effektiv stødbeskyttelse og giver desuden babyer og småbørn en følelse af beskyttelse og tryghed, så de kan sove mere roligt.

geuther -nesten er let og skridsikker at fastgøre til vuggestuens skinner med tekstilbånd. Den er lavet af ekstra blødt økologisk bomuld med en nuttet og blød Touch effekt. Reden passer til alle babysenge med en indvendig størrelse på 60 x 120 cm og 70 x 140 cm.

Produktdetaljer:
  • Passer til alle barnesenge med et indvendigt mål på 60 x 120 cm og 70 x 140 cm.
  • Overmateriale: 100% økologisk bomuld
  • Fyldmateriale: 100 % polyester
  • Kan vaskes op til 40 °C
  • Egnet til tørretumbler

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
234 kr

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Geuther

Træ – det bedste fra naturens side

Geuthers produktion tilgodeser bæredygtig skovdrift og har fokus på genanvendelig materiale. Deres produkter fremstilles af de bedste materialer og med henblik på minimal ressourcespild. Under produktionen tages der ikke kun hensyn til børnenes sundhed, men også til deres medarbejdere. Geuthers sortiment Med mere end 100 års erfaring anses Geuther som specialister inden for deres område. Der tilbydes et dybt sortiment indenfor sikkerhed, børneværelset samt spil. Alle produkter lever op til de nyeste sikkerhedskrav og er ligeledes testet fri for skadelige stoffer.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: geuther Nest Baby Cot Party Animals green
5
4 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 3
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

geuther Nest Baby Cot Party Animals green
geuther Nest Baby Cot Party Animals green
389 kr