geuther Moses Baby Nest Beige
Bæredygtig
Variant:
 • geuther Moses Baby Nest Beige
 • geuther Moses Baby Nest mint

Pris
1.264 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A332884

EAN: 4010221092438

geuther Moses Baby Nest Beige
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Spædbørn sover bedst og mest roligt, når de føler sig trygge og beskyttede. Ligesom på mors mave eller i fars arme. Den smukke Moses Nest fra geuther giver dem netop denne følelse af tryghed og lader dem sove fredeligt. Moses Nest er fremstillet af rent naturlige og bæredygtige materialer: den stabile kurv er fremstillet af vævet vandhyacint, den bløde, tekstile inderforing og madrasbetrækket er fremstillet af trendy, GOTS-certificeret muslin, og den perforerede madraskerne er testet i henhold til OEKO-TEX-retningslinjerne og DIN EN 16890: De bedste forudsætninger for en fredelig og sikker babysøvn lige fra starten.

Produktdetaljer:
 • Den flettede struktur giver mulighed for blid luftcirkulation
 • Perforeret madraskerne sikrer optimal ventilation og forhindrer varme- og fugtophobning
 • Madrassen er testet i henhold til OEKO-TEX-retningslinjerne og DIN EN 16890
Tekniske detaljer:
 • Farve: naturlig / beige
 • Materiale kurv: vandhyacint
 • Materiale tekstilbeklædning: 100% økologisk bomuld
 • Materiale tekstilforing fyldning: 100% polyester
 • Materiale madras: 100% polyurethan
 • Materiale madrasbetræk: 100% økologisk bomuld
 • Mål: længde x bredde x højde 83 x 48 x 20,5/31 cm (med/uden bærehåndtag)
 • Tekstilforing og madrasbetræk kan vaskes ved 60 °C
Inkluderet i leveringen:
 • Moses Baby Nest
 • Madras
 • Tekstilbeklædning

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Bæredygtigt materiale

Bæredygtige materialer omfatter på den ene side naturlige råvarer fra kontrolleret dyrkning af jord- og skovbrug eller kontrolleret dyrehold, men også plast og fibre, der er baseret på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrolleret dyrkning hjælper med at bevare naturressourcerne og reducere den negative påvirkning (f.eks. pesticider) på miljøet. Biobaseret plast har en lavere andel af fossile ressourcer og lavere emissioner i produktionen end konventionel plast. Der er også en række certifikater, som identificerer produkter fremstillet af bæredygtige materialer. Disse omfatter f.eks. FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bæredygtig skovforvaltning, LENZING ECOVERO-mærket, der producerer bæredygtig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelfærd og garanterer bæredygtig brug af græsningsarealer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Geuther

Træ – det bedste fra naturens side

Geuthers produktion tilgodeser bæredygtig skovdrift og har fokus på genanvendelig materiale. Deres produkter fremstilles af de bedste materialer og med henblik på minimal ressourcespild. Under produktionen tages der ikke kun hensyn til børnenes sundhed, men også til deres medarbejdere. Geuthers sortiment Med mere end 100 års erfaring anses Geuther som specialister inden for deres område. Der tilbydes et dybt sortiment indenfor sikkerhed, børneværelset samt spil. Alle produkter lever op til de nyeste sikkerhedskrav og er ligeledes testet fri for skadelige stoffer.

Vores Topsellers

geuther Moses Baby Nest Beige
geuther Moses Baby Nest Beige
1.264 kr