geuther Lilly 52 x 72 cm Entertwined Pink

geuther Lilly 52 x 72 cm Entertwined PinkPris
162 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A285649

EAN: 4010221087960

geuther Lilly 52 x 72 cm Entertwined Pink
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Din protégé ligger især blød på det Lilly-skiftende rør. Blege, der skifter ble, har en hævet kant og en hovedbeskyttelse. Derudover kan skiftemåtten vaskes - i tilfælde af en ulykke.

produktdetaljer:
  • Farve: pink
  • Design: Entertwined Pink
  • Materiale omslag: PVC-film
  • Materialeudfyldning: polyester fleece
  • Størrelse: bredde x længde ca. 52 x 72 cm
  • Vaskbar

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Geuther

Træ – det bedste fra naturens side

Geuthers produktion tilgodeser bæredygtig skovdrift og har fokus på genanvendelig materiale. Deres produkter fremstilles af de bedste materialer og med henblik på minimal ressourcespild. Under produktionen tages der ikke kun hensyn til børnenes sundhed, men også til deres medarbejdere. Geuthers sortiment Med mere end 100 års erfaring anses Geuther som specialister inden for deres område. Der tilbydes et dybt sortiment indenfor sikkerhed, børneværelset samt spil. Alle produkter lever op til de nyeste sikkerhedskrav og er ligeledes testet fri for skadelige stoffer.

Vores Topsellers

geuther Lilly 52 x 72 cm Entertwined Pink
162 kr