geuther Legeplads Nest Eden
Bæredygtig -29%
Variant:
  • geuther Legeplads Nest Soft Swirl White
  • geuther Legeplads rede Starry Night green
  • geuther Legeplads Nest Starry Night Pink
  • geuther Legeplads rede Party Animals green
  • geuther Legeplads Nest Eden

595 kr
Pris
423 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
172 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A343787

EAN: 4010221094173

geuther Legeplads Nest Eden
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
I en kravlegård er babyer midt i familiens hverdag og har altid det bedste "overblik". De allermindste babyer føler sig dog mest trygge, når de ligger i et snævert afgrænset område, der giver dem nærhed og tryghed.

Med denne legetæppe-nest kan legetæppet omdannes til en hyggelig krammerede rede på ingen tid. Den er let og skridsikker at fastgøre til stængerne med tekstilbånd og giver barnet en følelse af tryghed. Samtidig beskytter den barnets følsomme hoved mod træk og stød på stængerne.

Reden er lavet af ekstra blødt økologisk bomuld med en nuttet blød Touch effekt og passer til alle kravlegårde med et indvendigt mål på op til 71 x 92 cm.

Produktdetaljer:
  • Passer til kravlegårde på op til 71 x 92 cm indvendigt mål.
  • Overmateriale: 100% økologisk bomuld
  • Fyldmateriale: 100 % polyester
  • Kan vaskes op til 40 °C
  • Tørres i tørretumbler

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Geuther

Træ – det bedste fra naturens side

Geuthers produktion tilgodeser bæredygtig skovdrift og har fokus på genanvendelig materiale. Deres produkter fremstilles af de bedste materialer og med henblik på minimal ressourcespild. Under produktionen tages der ikke kun hensyn til børnenes sundhed, men også til deres medarbejdere. Geuthers sortiment Med mere end 100 års erfaring anses Geuther som specialister inden for deres område. Der tilbydes et dybt sortiment indenfor sikkerhed, børneværelset samt spil. Alle produkter lever op til de nyeste sikkerhedskrav og er ligeledes testet fri for skadelige stoffer.

Vores Topsellers

geuther Legeplads Nest Eden
geuther Legeplads Nest Eden
595 kr
423 kr