geuther Legemåtte Starry Night pink 75 x 95 cm
NYHED Bæredygtig

geuther Legemåtte Starry Night pink 75 x 95 cm


Variant:
 • geuther Legemåtte Party Animals green 75 x 95 cm
 • geuther Legemåtte Starry Night pink 75 x 95 cm
 • geuther Legemåtte Starry Night green 75 x 95 cm

Pris
425 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A343667

EAN: 4010221093992

geuther Legemåtte Starry Night pink 75 x 95 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
 • Design : Starry Night pink
 • Blødt polstret
 • Kan bruges som foring til løbegårde til løbegårde
Materiale og pleje:
 • Overmateriale: 100 % økologisk bomuld
 • Fyldmateriale: 100 % polyester
 • Kan vaskes op til 40 °C
 • Tørres i tørretumbler
Dimensioner og vægt:
 • Mål: længde x bredde 75 x 95 cm

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Geuther

Træ – det bedste fra naturens side

Geuthers produktion tilgodeser bæredygtig skovdrift og har fokus på genanvendelig materiale. Deres produkter fremstilles af de bedste materialer og med henblik på minimal ressourcespild. Under produktionen tages der ikke kun hensyn til børnenes sundhed, men også til deres medarbejdere. Geuthers sortiment Med mere end 100 års erfaring anses Geuther som specialister inden for deres område. Der tilbydes et dybt sortiment indenfor sikkerhed, børneværelset samt spil. Alle produkter lever op til de nyeste sikkerhedskrav og er ligeledes testet fri for skadelige stoffer.

Vores Topsellers

geuther Legemåtte Starry Night pink 75 x 95 cm
geuther Legemåtte Starry Night pink 75 x 95 cm
425 kr