Erstatningsforslag til udsolgte produkter

GEUTHER klapbart puslebord Trixi farve natur folie 097 (4817)
p.t. udsolgt

GEUTHER klapbart puslebord Trixi farve natur folie 097 (4817)


699 kr
Pris
597 kr
Fri fragt
Du sparer
102 kr-15%
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A017811

EAN: 4010221059127

GEUTHER klapbart puslebord Trixi farve natur folie 097 (4817)
GEUTHER puslebord Trixi natur belægning nr. 097 (4817)

Er det småt med pladsen? Så er TRIXI puslebordet den helt rigtige pladsbesparende løsning. Stilles op med få håndgreb og er sikker og stabil, når du er færdig klappes Trixi sammen og stilles bagved en dør.

Detaljer
• Klapbar
• B 56 x H 97 (117) x T 70 (19) cm
• Arbejdshøjde 91 cm

Art.Nr. 4817

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Geuther

Træ – det bedste fra naturens side

Geuthers produktion tilgodeser bæredygtig skovdrift og har fokus på genanvendelig materiale. Deres produkter fremstilles af de bedste materialer og med henblik på minimal ressourcespild. Under produktionen tages der ikke kun hensyn til børnenes sundhed, men også til deres medarbejdere. Geuthers sortiment Med mere end 100 års erfaring anses Geuther som specialister inden for deres område. Der tilbydes et dybt sortiment indenfor sikkerhed, børneværelset samt spil. Alle produkter lever op til de nyeste sikkerhedskrav og er ligeledes testet fri for skadelige stoffer.

Vores Topsellers