10% KRAMMERABAT!
10% KRAMMERABAT!
Rabatkode:
HDDK1966
00
tim
00
min
00
sek
Klik her!i
Geuther hængekøje Chilli

Geuther hængekøje Chilli

  • På lager
  • Leveringstid: ca. 4-8 hverdage
  • Forsendelsesfrit fra 500 kr
429 kr
347 kr
Pris inkl. moms
Du sparer 82 kr

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A201417

Geuther hængekøje Chilli
Hængekøje der kan hænges på kravlegården således banet kan vugges afslappet, kan samtidigt også bruges som beskyttelse for solen. Hængekøjen stimuleres ved hjælp af fire punkter der kan fastgøres til kralegården eller sengen.

Produktdetaljer:
  • Farve: hvid/grå
  • Mål: 40 x 75 cm
  • 5-punkts-sele

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Geuther

Træ – det bedste fra naturens side

Geuthers produktion tilgodeser bæredygtig skovdrift og har fokus på genanvendelig materiale. Deres produkter fremstilles af de bedste materialer og med henblik på minimal ressourcespild. Under produktionen tages der ikke kun hensyn til børnenes sundhed, men også til deres medarbejdere. Geuthers sortiment Med mere end 100 års erfaring anses Geuther som specialister inden for deres område. Der tilbydes et dybt sortiment indenfor sikkerhed, børneværelset samt spil. Alle produkter lever op til de nyeste sikkerhedskrav og er ligeledes testet fri for skadelige stoffer.
Geuther hængekøje Chilli
429 kr
347 kr