GEUTHER forlænger til gitter sæt 44 cm (2765) hvid

GEUTHER forlænger til gitter sæt 44 cm (2765) hvid


  • GEUTHER forlænger til fleksibelt gitter 44 cm (2765)

Vejl. pris¹
290 kr
Pris
280 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
10 kr (3%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A062131

GEUTHER forlænger til gitter sæt 44 cm (2765) hvid
Forlænger til Geuther gitter sæt inkl. vinkelelement med fod

44 cm (2765)
Hvid/sølv

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Geuther

Træ – det bedste fra naturens side

Geuthers produktion tilgodeser bæredygtig skovdrift og har fokus på genanvendelig materiale. Deres produkter fremstilles af de bedste materialer og med henblik på minimal ressourcespild. Under produktionen tages der ikke kun hensyn til børnenes sundhed, men også til deres medarbejdere. Geuthers sortiment Med mere end 100 års erfaring anses Geuther som specialister inden for deres område. Der tilbydes et dybt sortiment indenfor sikkerhed, børneværelset samt spil. Alle produkter lever op til de nyeste sikkerhedskrav og er ligeledes testet fri for skadelige stoffer.
GEUTHER forlænger til gitter sæt 44 cm (2765) hvid
Vejl. pris¹ 290 kr
280 kr
Top mærker