GEUTHER Easylock dørgitter 80,5-88,5cm (4792)GEUTHER Easylock dørgitter 80,5-88,5cm (4792)

GEUTHER Easylock dørgitter 80,5-88,5cm (4792)


Pris
624 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A041821

GEUTHER Easylock dørgitter 80,5-88,5cm (4792)
GEUTHER Easylock dørgitter -hvid lakeret metal

Sikkerhed og tryghed
Easylock gitteret er dobeltsikret og kan ikke åbnes af barnet. Alle EasyLock modeller kan fastgøres uden brug af skruer og bliver hvor den er.


• Rækkevidde: 80,5-88,5cm
• Højde: 81,5 cm

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Geuther

Træ – det bedste fra naturens side

Geuthers produktion tilgodeser bæredygtig skovdrift og har fokus på genanvendelig materiale. Deres produkter fremstilles af de bedste materialer og med henblik på minimal ressourcespild. Under produktionen tages der ikke kun hensyn til børnenes sundhed, men også til deres medarbejdere. Geuthers sortiment Med mere end 100 års erfaring anses Geuther som specialister inden for deres område. Der tilbydes et dybt sortiment indenfor sikkerhed, børneværelset samt spil. Alle produkter lever op til de nyeste sikkerhedskrav og er ligeledes testet fri for skadelige stoffer.

Vores Topseller

GEUTHER Easylock dørgitter 80,5-88,5cm (4792)
624 kr
Top mærker