Geuther Bordplade Sytgrå

179 kr
Pris
169 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A229711

EAN: 4010221080374

Geuther Bordplade Sytgrå
Certificeret af TÜVRheinland

TÜV Rheinland certifikat af bordpladen Syt Til Geuther højstol Syt med spiseplads og legebord. Syt er helt uafhængig af bordet og kan frit bruges i rummet

Produktdetaljer:
  • Farve: grå
  • Materiale: Krydsfiner, lakeret
  • Mål: Bredde x dybde 42 x 17 cm
  • Passer til højstolen Syt
  • TÜV certifikat: GS symbol fra TÜVRheinland
  • Made in Germany

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Geuther

Træ – det bedste fra naturens side

Geuthers produktion tilgodeser bæredygtig skovdrift og har fokus på genanvendelig materiale. Deres produkter fremstilles af de bedste materialer og med henblik på minimal ressourcespild. Under produktionen tages der ikke kun hensyn til børnenes sundhed, men også til deres medarbejdere. Geuthers sortiment Med mere end 100 års erfaring anses Geuther som specialister inden for deres område. Der tilbydes et dybt sortiment indenfor sikkerhed, børneværelset samt spil. Alle produkter lever op til de nyeste sikkerhedskrav og er ligeledes testet fri for skadelige stoffer.

Vores Topseller

Geuther Bordplade Sytgrå
179 kr
169 kr