Erstatningsforslag til udsolgte artikler

Geuther Bordplade Swing mudder
p.t. udsolgt
Variant:

245 kr
Pris
212 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
33 kr-13%
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A219341

EAN: 4010221058960

Geuther Bordplade Swing mudder
Montering af Bordpladen til Swing
TÜVRheinland certifikat til bordpladen

Med denne seperate bordplade til Swing højstolen, kan stolen bruges helt uafhængigt at bordet og kan frit bruges i rummet. Hvad enten det er under madning, til leg eller andet. Swing charmere med sit stilrene design - med fire farvevarianter

Produktdetaljer:
  • Farve: Mudder
  • Materiale: Massivt bøgetræ, lakeret
  • Mål: Bredde x dybde 42 x 17 cm
  • Forhøjet rand
  • Bordpladen skal monteres med to skruer.
  • Passer til højstolen Swing
  • TÜV certifikat: GS symbol fra TÜVRheinland

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Geuther

Træ – det bedste fra naturens side

Geuthers produktion tilgodeser bæredygtig skovdrift og har fokus på genanvendelig materiale. Deres produkter fremstilles af de bedste materialer og med henblik på minimal ressourcespild. Under produktionen tages der ikke kun hensyn til børnenes sundhed, men også til deres medarbejdere. Geuthers sortiment Med mere end 100 års erfaring anses Geuther som specialister inden for deres område. Der tilbydes et dybt sortiment indenfor sikkerhed, børneværelset samt spil. Alle produkter lever op til de nyeste sikkerhedskrav og er ligeledes testet fri for skadelige stoffer.

Vores Topseller