Vi siger TAK 💗
Vi siger TAK 💗
Kun i dag:
Op til 700 kr rabat
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg rabatkode
GEUTHER Babystol Bambino 2420 natur

Pris
696 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A087756

EAN: 4010221072744

GEUTHER Babystol Bambino 2420 natur
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
" Højstol Bambino

Børn synker ned i deres egne legverdener, som er helt skræddersyet til deres størrelse og behov, så de spiller ""de store"" i den lille og til sidst føler sig ved hjem i den rigtige skala. Og da play aden-kameraer også er meget velkomne, skal møbler til børn være virkelig stabile - for at leve gennem en smuk barndom og også for at bevise sig i permanent brug ...

Produktdetaljer:
  • tresæde
  • Sædehøjde: 32 cm
  • Fremstillet i Tyskland
(Bord, bænk og anden stol er ikke en del af tilbudet, du køber kun en stol, men vi tilbyder også de andre varer til salg)

"

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Geuther

Træ – det bedste fra naturens side

Geuthers produktion tilgodeser bæredygtig skovdrift og har fokus på genanvendelig materiale. Deres produkter fremstilles af de bedste materialer og med henblik på minimal ressourcespild. Under produktionen tages der ikke kun hensyn til børnenes sundhed, men også til deres medarbejdere. Geuthers sortiment Med mere end 100 års erfaring anses Geuther som specialister inden for deres område. Der tilbydes et dybt sortiment indenfor sikkerhed, børneværelset samt spil. Alle produkter lever op til de nyeste sikkerhedskrav og er ligeledes testet fri for skadelige stoffer.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: GEUTHER Babystol Bambino 2420 natur
4.8
89 Kundeanmeldelse
 
5 stjerner
| 77
 
4 stjerner
| 9
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Hvad er eKomi?

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Inholdet hentes ...
Se alle produktanbefalinger

Vores Topsellers

GEUTHER Babystol Bambino 2420 natur
GEUTHER Babystol Bambino 2420 natur
696 kr