Geuther Aktivitetstæppe Prikker 6-kantet 97 x 112 cm

Geuther Aktivitetstæppe Prikker 6-kantet 97 x 112 cm


  • Geuther Kralvegårdstæppe 6-kantet 97 x 112 cm 111 Prisma
  • Geuther Tæppe Patchwork 6-kantet 97 x 113 cm

389 kr
Pris
284 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
105 kr-27%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A172891

Geuther Aktivitetstæppe Prikker 6-kantet 97 x 112 cm
Tæppet i smukke designs kan bruges som supplement til kravlegården, som en blød overflade at lege på. Ved hjælp af stropperne, sikre man sig at tæppet ikke skrider. Tæppet er fyldt med blødt polyester fleece, så dit barn kan føle sig komfortabel. Tæppet kan bruges direkte på gulvet, da det kan vaskes ved 30°. Tæppet er lavet i forskellige stof designs, derfor kan mønstret også variere en smule fra hvert produkt. Alle tæpperne er unikke og der er noget for enhver smag.

Produktdetaljer:
  • Materiale: Fyld: Polyester fleece, 100% bomuld
  • Vaskbar op til 30 °C
  • Egnet til tørretumbler
  • Mål: 97 x 112 cm

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Geuther

Træ – det bedste fra naturens side

Geuthers produktion tilgodeser bæredygtig skovdrift og har fokus på genanvendelig materiale. Deres produkter fremstilles af de bedste materialer og med henblik på minimal ressourcespild. Under produktionen tages der ikke kun hensyn til børnenes sundhed, men også til deres medarbejdere. Geuthers sortiment Med mere end 100 års erfaring anses Geuther som specialister inden for deres område. Der tilbydes et dybt sortiment indenfor sikkerhed, børneværelset samt spil. Alle produkter lever op til de nyeste sikkerhedskrav og er ligeledes testet fri for skadelige stoffer.

Vores Topseller

Geuther Aktivitetstæppe Prikker 6-kantet 97 x 112 cm
389 kr
284 kr
Top mærker