gb GOLD Buggy Qbit + All City Fashion Edition rkennat

gb GOLD Buggy Qbit + All City Fashion Edition rkennatPris
2.306 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A291749

EAN: 4058511964232

gb GOLD Buggy Qbit + All City Fashion Edition rkennat
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Rejser uden kompromis: Masser af plads, mænd lidt v'gt
Med sm † dimensioner, mænd stor komfort, er Qbit + City den klapvogn, som for'ldrene har dr ›mt om. Med en super-lys ramme og butik hjul tilbyder Qbit + City en j'vn tur med ›få mand› vrerbarhed, lad ved h † ndtere uj'vne brosten og uj'vne fortove, s † du kan udforske nye byer eller k › re komfortabelt gennem parken. Og n † r dage er forbi, foldes Qbit + City sammen med en flik af h † ndledet til en kompakt pakke, som du kan tage med overalt - den ultimative rejsekammerat. Med den valgfri mulighed for at bruge Qbit + City sammen med et barnes'de fra gb eller cybex, er det perfekt til din moderne livsstil.

Ultra kompakt
Qbit + City er ideel ledsager til forældre, der navigerer gennem byens stress og jag. Kompakt og praktisk, det kan foldes i en meget kompakt pakke.

Helt flad liggende position
Qbit + All-City kan justeres til en behagelig, helt flad liggende position med en h † nd.

Enkelt hjul i byen med hjuloph'ng
Hjulene p † Qbit + City er designet til ture bym'ssigt for for'ldre. Hjulens slanke profil er b † den opførsel og mand ›vrerbar og er ideel til glatte byflader.

3-i-1 afvisesystem
Qbit + City er et intuitivt afstemt system, der tilbyder en r'kke tilpasningsmuligheder, herunder den matchende b'reseng, den lette og kompakte klapvogn med en nyskabende † ndbar s'deenhed, der kan monteres enten fremad eller mod for'lderen, eller afvisesystemet med et pris ›net b› rnes'de fra cybex eller gb.

Superlys - Qbit + City er den perfekte rejsekammerat. Dens superlys ramme er lad på mand ›vrere, l› fte og b're. Perfekt til byen, p † ferie eller simpelthen p † vejen.

Stand alone
Qbit + City er smart designet til foldes sammen p † sin egen design, noget g ›r det perfekt til urban for'ldre, der› nsker at forlade det p † vejen - hvor som helst og n † r som først.

Drejelige hjul foran
Qbit + All-City svinghjul foran g ›r det nemt ved at komme rundt, selv it'teste bygader.

Solafsk'rmning og visningsvindue
Solsk'rm giver USF50 + beskyttelse, s † dette stald kan nyde skygge og den ›dendige beskyttelse mod sol og vind.

Tekniske detaljer:
  • Fra f ›dslen indtil ca. 22 kg (ca. 4 † r)
  • M † l (l'ngde x bredde xh ›jde): 84 x 42 x 106 cm
  • Dimension foldet (l'ngde x bredde xh ›jde): 27 x 42 x 58 cm
  • V'gt: 7,5 kg
  • Dette produkt blev udviklet og designet i Tyskland
Leveringsomfang:
  • gb Qbit + All-City ramme med hjul
  • S'deenhed
  • Solhimmel
  • Indk ›Bskurv
  • Betjeningsvejledning

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores Topsellers

gb GOLD Buggy Qbit + All City Fashion Edition rkennat
2.306 kr