gb GOLD Autostol Uni All London Grey - Lysegrå

gb GOLD Autostol Uni All London Grey - Lysegrå


Variant:
 • gb GOLD Autostol Uni All London Grey - Lysegrå
 • gb GOLD Autostol Uni All Laguna Blue Turquoise
 • gb GOLD Autostol Uni All Sweet Pink
 • gb GOLD Autostol Uni All Rose Red
 • +2

Pris
2.740 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A290393

EAN: 4058511586229

gb GOLD Autostol Uni All London Grey - Lysegrå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Gruppe: 0/1/2/3 Fra 0 til 36 kg fra fødslen til ca. 12 år

Alt-i-en
Uni-All er en fremragende løsning for dit barns fremtid, fordi det er designet til at vokse med dit barn fra fødslen til 12 år. Uni-All er designet til de højeste sikkerhedsstandarder og giver konstant sikkerhed og støtte gennem hele dit barns udvikling.

Uni-Alls energireduktionsteknologi beskytter dit barn i tilfælde af frontal kollision, mens lineær beskyttelse mod sideslag reducerer kræfterne ved en sidekollision. Sædet er monteret med Isofix a Top Tether, som forhindrer, at sædet roterer i tilfælde af en ulykke. Uni-All tilbyder alt, hvad forældre har brug for - sikkerhed og komfort for enhver barns alder.

Sædet til enhver alder
Hvis du leder efter et sæde til dit barn , Uni-All tilbyder den ultimative løsning. Alt-i-et-sædet leverer enestående standarder for komfort og funktionalitet fra fødslen til 12 år. Et sæde for enhver alder.

Energireduktionsteknologi
Fremadvendt, Uni-Alls energireduktionsteknologi giver ekstra beskyttelse for dit barn i tilfælde af frontal påvirkning. Denne vision avancerede sikkerhedsteknologi reducerer kræfterne, der virker på barnets nakke i en ulykke med cirka 20%.

Integreret LSP-system
Det integrerede sideslagsbeskyttelsessystem er en vigtig sikkerhed funktionen i Uni-All. Når det er foldet ud på dørsiden, giver LSP-systemet dit barn ekstra beskyttelse i tilfælde af sidepåvirkning. Kraften ved en sidekollision reduceres med ca. 25% af den udfoldede LSP i kombination med det energiabsorberende skal på sædet. (Sammenlignet med samme sæde med LSP foldet ind.)

Top Tether og Isofix
Uni-All er udstyret med en Top Tether, som sammen med Isofix-systemet forhindrer, at sædet roterer i tilfælde af en ulykke. Begge funktioner er udstyret med visuelle indikatorer til hjælp til korrekt installation. Topbinderen bruges fra gruppe 0 + / 1 (op til 18 kg) og fra gruppe 2/3 erstattes af 3-punkts køretøjsrem.

Kontroll af bæltesystemet
Bæltesystemstyring af Uni-All sikrer, at du bruger det rigtige fastholdelsesanlæg til dit barns størrelse. Når dit barns vægt og størrelse øges, og du justerer nakkestøtten i overensstemmelse hermed for dit barn, sikrer det, at du skifter fra 5-punkts bæltesystemet til 3-punkts køretøjsrem på det rigtige tidspunkt.

Sovestillinger (gruppe 0+ / 1)
Den intelligente enhåndsindstilling tillader forældre nemt at justere Uni-All fra én siddeposition til seks forskellige sovepositioner, mens man holder en hånd fri. Denne funktion giver maksimal komfort for børn og forældre. Den tilbagelæggende funktion kan bruges i både bagud og fremad.

Energiabsorberende skal
Den energiabsorberende skal fra Uni-All fungerer i kombination med det integrerede LSP-system til at absorbere stødets energi, aflede kræfterne væk fra dit barn og minimere stødets omfang.

Nyfødt indsats
Op til 61 cm i størrelse, den nyfødte indersål understøtter en behagelig og sikker siddestilling for de yngste.

produktdetaljer:
 • Et sæde for hele barndommen
 • Energireduktionsteknologi reducerer kræfterne, der virker på det følsomme nakkeområde i tilfælde af en ulykke
 • Integreret LSP-system, optimal beskyttelse i en sidepåvirkning
 • Top Tether og Isofix, sikkerhed ved installation af sædet for stabilitet og sikkerhed i tilfælde af ulykke
 • Bæltesystemstyring, for øget sikkerhed ved brug af sædet
Tekniske detaljer:
 • W otte: 14,7 kg
 • Mål (længde x bredde x højde): 72 x 44 x 62,5 cm
 • Dette produkt blev udviklet og designet i Tyskland
 • Materiale afdækning: 100% polyester
 • Dækslet kan vaskes ved 30 ° C i en mild vaskecykel
Børnesædet er inkluderet i leveringsomfanget, inklusive montering af Isofix beslag

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Vores Topsellers

gb GOLD Autostol Uni All London Grey - Lysegrå
2.740 kr