gb GOLD Autostol Convy-Fix ??Velvet Black
Pris
2.686 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A290724

EAN: 4058511585505

gb GOLD Autostol Convy-Fix ??Velvet Black
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Gruppe 0/1/2 Fra fødslen til ca. 25 kg Fra fødslen til ca. 7 år

Et sæde i syv års sikker kørsel
Som et sæde, der vokser med dit barn, har Convy-Fix ??evnen til at vokse med dit barn til det første 7 år af sit liv. 4 år i en bagudstilling og 3 år fremad, tilbyder Convy-Fix ??lang brug og ultimativ komfort for børn og forældre.

Energireduktionsteknologi
Fremadvendt, Convy -Fixs energireduktionsteknologi giver dit barn ekstra beskyttelse i tilfælde af frontal påvirkning. Denne vision avancerede sikkerhedsteknologi reducerer kræfterne, der virker på barnets nakke i en ulykke, med cirka 20%.

Integreret lineær beskyttelse mod slagpåvirkning
Det integrerede beskyttelsessystem til sideslag er en væsentlig sikkerhedsfunktion i Convy-Fix. Når det er foldet ud på dørsiden, giver LSP-systemet dit barn ekstra beskyttelse i tilfælde af sidepåvirkning. Kræfterne ved en sidekollision reduceres med ca. 25% af den udfoldede LSP i kombination med den energiabsorberende skal på sædet. (Sammenlignet med det samme sæde med LSP foldet ind.)

Kontroll af bæltesystem
Convy-Fix ??bæltesystemstyring sikrer, at du bruger det rigtige fastholdelsessystem til din barnets størrelse. Efterhånden som vægten og størrelsen øges, og du justerer nakkestøtten, så den passer til dit barn, sikrer det, at du skifter fra 5-punkts bæltesystemet til det 3-punkts køretøjsrem på det rigtige tidspunkt.

Sove position
Den intelligente enhåndsindstilling tillader forældre nemt at justere Convy-Fix ??til en af ??6 forskellige positioner, samtidig med at man holder en hånd fri. Denne funktion giver maksimal komfort for både barn og forælder og kan bruges i både bagud og fremad position.

Energiabsorberende skall
Convy-Fix's energiabsorberende skal fungerer i kombination med det integrerede LSP-system til at absorbere anslagets energi, aflede kræfterne væk fra dit barn og minimere omfanget af stødet.

Nyfødt insert
Op til en 3 måneder (eller 60 cm i størrelse) understøtter den nyfødte indsats en behagelig og sikker siddestilling for de yngste.

Isofix
Convy-Fix ??er udstyret med Isofix en sikkerhedsfunktion, der understøtter nem og sikker installation og giver yderligere stabilitet. I kombination med støttefoden forhindres en farlig drejning af sædet i tilfælde af en ulykke. Begge funktioner giver en visuel advarsel, hvis den ikke er installeret eller ikke korrekt installeret. Dette understøtter korrekt brug af sædet.

produktdetaljer:
  • Med soveposition
  • Energiabsorberende skål
  • Med nyfødt indersål
  • Kontroll af bæltesystemet
  • Med Isofix
  • Integreret lineær beskyttelse mod påvirkning af siden
Tekniske detaljer :
  • Dimensioner (længde x bredde x højde): 72 x 44 x 64 cm
  • Vægt: 14,5 kg
  • dækslet kan vaskes ved 30 ° C
Leveringsomfanget inkluderer sædet inklusive installation af Isofix-hjælpemidler og en nyfødt indsats.

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld!

Læs mere her.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: gb GOLD Autostol Convy-Fix ??Velvet Black
4.5
11 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 8
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

gb GOLD Autostol Convy-Fix ??Velvet Black
gb GOLD Autostol Convy-Fix ??Velvet Black
2.686 kr