Fisher- Pris ® Babyer farverige dyre byggesten

Fisher- Pris ® Babyer farverige dyre byggestenPris
174 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A288562

EAN: 0887961818970

Fisher- Pris ® Babyer farverige dyre byggesten
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Med de farverige dyre byggeklodser fra Fisher- Price bevæger sig små hænder altid. Tal, venlige dyr og lyse farver er afbildet på hver af de tre byggesten, og seje strukturer sikrer en følbar oplevelse. Byggestenene er også gode til overraskende aktiviteter, fordi babyen kan vende dem rundt, ryste dem, klemme dem, trykke på dem og skubbe dem rundt! Dette super-sjove legetøjssæt giver timer med sjov for små opdagere, mens det tilskynder til udvikling. Hvor udvikling kommer i spil fine motoriske færdigheder: Gribning og stabling af mursten fremmer babyens fingerfærdighed og øjenhåndskoordination. Sansefunktioner: De forskellige farver, skranglende lyde og strukturer i byggestenene fremmer syn og stimulerer babyens følelse af berøring og hørelse. Nysgerrighed & opdagelse: Babyen introduceres til årsag og virkning på en sjov måde, da den lærer, hvordan man får ræve til at vises, skubber døren til side for en overraskelse og ryster byggestenene for at høre store skranglende lyde.

  • 3 farverige aktivitetssten til babyer, der skal stables, ryste og opdage.
  • Hver mursten har 6 spændende sider med tal, venlige karakterer, peek-a-boo overraskelser, klakkere, skrælperler og et spejl.
produktoplysninger:
  • Pakningsstørrelse (længde x bredde x højde): 8,26 cm x 22,86 cm x 27,94 cm
  • Alder: fra 6 måneder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

Fisher- Pris ® Babyer farverige dyre byggesten
174 kr