Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Fisher-Price Unicorn farve ring Pyramid
p.t. udsolgt
Pris
189 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A279987

EAN: 0887961751512

Fisher-Price Unicorn farve ring Pyramid
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Unicorn-stablet legetøj er en fortryllende variation af den klassiske farvering Pyramid. Alle fire farvede stablingringe har forskellige strukturer, der vekker babyens nysgerrighed. Der sidder en sød enhjørningspyramid oven på hende. Gyngeunderlaget ringer, når det skubbes af babyen. Hvor udvikling kommer i spil sensorteknologi: De forskellige lyse farver, interessante strukturer og sjove lyde fremmer syn og stimulerer babyers taktile og auditive sanser. Grove motoriske færdigheder: De små muskler trænes ved at skubbe svingebasen og nå frem til farveringene. Finmotorik: Øjenhåndskoordination trænes ved at gribe, stable og fjerne ringe.

Produktdetaljer:
  • Fortryllende variant af den klassiske farve ring Pyramid
  • 4 farve ringe, alle med forskellige strukturer: blødt stof, glat plastik, bølget, knobbet
  • Sød enhjørning klippet på, svingebund
  • Dimensioner : 20,3 x 14,6 x 12,4 cm
  • Alder: fra 6 måneder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers