Vi siger TAK 💗
Vi siger TAK 💗
Kun i dag:
Op til 700 kr rabat
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg rabatkode
Fisher- Price ® ??Byggesten
Pris
155 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A288568

EAN: 0887961818949

Fisher- Price ® ??Byggesten
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Babyer kan bruge de rullende sjove byggeklodser fra Fisher-Price ryster, stabler, sorterer og kører rundt med håndvognen. På hver af de 9 store, farverige byggesten med taktile strukturer er kendte genstande, figurer, bogstaver og tal, der hjælper barnet med at sortere dem korrekt på vognen. For endnu sjovere, mens han sidder ned, kan babyen ryste byggesten med ranglerne for at få de farverige skrælperler til at bevæge sig inde. Og så snart barnet er i stand til at gå, kan det trække dalen bag det og tage byggestenene med sig, uanset hvor det går! Hvor udvikling kommer i spil finmotorik: at gribe og stable byggestenene fremmer babyens fingerfærdighed og øjenhåndskoordination. Grove motoriske færdigheder: De små muskler trænes, når barnet trækker vognen efter sig og udforsker verden på to ben. Sensorisk: Hver byggesten har en anden farve og struktur for at fremme synet og stimulere babyens følelse af berøring og hørelse.

  • Byggeklodsevogn til træk bagfra med farvede byggeklodser til stabling, sortering og opdage.
  • 9 store, farverige byggesten med strukturerede tal, bogstaver og figurer. I en byggesten er der farverige skrælperler.
  • Teglvognen har en ledning, så barnet kan trække det bag sig eller hende, når han eller hun går.
  • Introducerer farver, former og numre, mens babyen sorterer byggestenene på vognen.
produktdetaljer:
  • Dimensioner (LxBxH): 21,9 cm x 19,6 cm x 9,3 cm
  • Alder: fra 6 måneder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Fisher- Price ® ??Byggesten
Fisher- Price ® ??Byggesten
155 kr