Fisher-Price 5-sanser spiller tæppe
-16%
Vejl. pris¹
744 kr
Pris
625 kr
Fri fragt
Du sparer
119 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A278474

EAN: 887961824148

Fisher-Price 5-sanser spiller tæppe
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Et sansestimulerende, koseligt blødt legetæppe til babyer med fem justerbare legetøj og sensorelementer.

5-sansernes legetæppe fra Fisher- Price stimulerer alle fem sanser hos din baby. Det superbløde tæppe med sine mange forskellige spilleelementer er perfekt til en spændende opdagelsesrejse. Der er så meget at opdage! For eksempel den søde oter, der spiller lys og musik, et hjælpeblad til blade, en sød plys dovendyr, en duftende sky og meget mere! Inkluderet er endda en udfoldet milepælplade til registrering af udviklingen! Hvor udvikling kommer i spil sensorteknologi: motiver, lyde, strukturer og mere - dette legetæppe har tæppe med mange sensorteknologiske legetøj klar til at udforske! Store motoriske færdigheder: De sjove dyreelskere, der hænger ned, opmuntrer babyen til at gribe fat i og skubbe, mens de spiller både liggende og liggende på maven, hvilket fremmer deres grove motoriske færdigheder. Finmotorik: Ved at gribe fat i og føre til mundhjælpen til bid, fremmes koordination mellem øjne og hånd og babyens fingerfærdighed.

Detaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): ca. 80 x 80 x 50 cm
  • Batterier: 2 x AA-batterier inkluderet
  • Pleje: vaskbar (uden elektronisk enhed)
  • Alder: fra fødslen
OBS
Legetøjet kan fjernes.
Forlad aldrig dit barn alene uden opsyn på legetæppet. Fjern legetøjet, når dit barn begynder at kravle på alle fire for at forhindre, at der skader. Brug kun under direkte tilsyn af voksne! Klorblegning er ikke mulig. Tørring i tumbler er ikke mulig. Stryg ikke.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Fisher-Price 5-sanser spiller tæppe
5
3 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 3
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Fisher-Price 5-sanser spiller tæppe
Fisher-Price 5-sanser spiller tæppe
Vejl. pris¹ 744 kr
625 kr