Fillikid Sportsklapvogn Tobi grøn
Fillikid Sportsklapvogn Tobi grøn
949 kr
903 kr
Pris inkl. moms
  • Fillikid Sportsklapvogn Tobi grøn

949 kr
Pris
903 kr
Fri fragt
Du sparer
46 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A201096

Fillikid Sportsklapvogn Tobi grøn
En helt særlig klapvogn: let, stabil og med nem at klappe sammen. Én-hånds-foldesystemet gør denne model særlig rejse- samt transportvenlig. Med praktisk 2-lock-låsesystem, som muliggør at vognen kan stå alene i sammenklappet tilstand. Takket være den lette vægt på 4,4 kg, er denne klapvogn nem at transportere og dermed også særlig egnet til dagligdagsbrug. Ryglænet kan justeres gennem selen og kan dermed indstilles individuelt efter barnets behov. Den rummelige siddefladde på 31 cm byder på god siddekomfort. Udrustet med et 5-punkt-sikkerhedssystem samt en aftageligt frontbøjle, som sikrer barnets sikkerhed. Med rummelig indkøbskurv, som nemt kan tages ud. Den udtrækkelige kaleche sørger for at dit barn altid er beskyttet mod regn, sne og vind. Den brugervenlige bremse muliggør at du altid har kontrol over klapvognen. Maksimal brugervægt op til 15 kg. Med doppelte forhjul og enkelte baghjul samt softstyr, som gør udflugten med denne klapvogn til en særlig behagelig oplevelse.

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores Topseller

Fillikid Sportsklapvogn Tobi grøn
949 kr
903 kr
Top mærker