Erstatningsforslag til udsolgte artikler

Fillikid Sædeindlæg Mia Lux Frottee Stjerner grå
p.t. udsolgt

Fillikid Sædeindlæg Mia Lux Frottee Stjerner grå


  • fillikid Sædeindlæg Mia Lux Frotté grå ternet
  • Fillikid Sædeindlæg Mia Lux Frotté Marine
  • fillikid Sædeindlæg Mia Lux Frotté Elefant
  • Fillikid Sædeindlæg Mia Lux Frotté Mint

219 kr
Pris
185 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
34 kr-16%
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A234276

EAN: 9120073602800

Fillikid Sædeindlæg Mia Lux Frottee Stjerner grå
Sædeindlægget Mia Lux fra Fillikid er den perfekte følgesvend til udflugter med barnevognen. Blødt memoryskum sørger for god pasform samt behagelig liggekomfort. Med huller til seler. Passer til alle klapvogne. Ydermaterialet af den ene side består af 100% bomuld, den anden side er fremstillet af 100% bomuld-frottee og indermaterialet består af komfortabelt memoryskum. Puden er vaskbar ved 30° C. ÖKO-TEX certificeret

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores Topseller