Kun i dag: 8x babypoints ♡
Kun i dag: 8x babypoints
Profitér nu
00
t.
00
min.
00
sek.

Erstatningsforslag til udsolgte produkter

fillikid  luxe amme- og sidelejepude 190 cm forest animals grå
-10%
p.t. udsolgt

fillikid luxe amme- og sidelejepude 190 cm forest animals gråVejl. pris¹
297 kr
Pris
266 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
31 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A317375

EAN: 9120110465023

fillikid luxe amme- og sidelejepude 190 cm forest animals grå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
I den spændende tid med graviditet og amning er det vigtigt for både dig som mor og din lille skat at ligge så behageligt som muligt. Det er derfor, at den Fillikid amning og siddesøvnende pude er en god kombination.

Det franskproducerede, aftagelige betræk med smukke skovdyr Print er fremstillet af bomuldsstof af høj kvalitet. Det vaskbare fyld, der er fremstillet i Europa, består af ekstra blødt, åndbart og lydløst hult silikonefibervat, der kan vaskes. Dette garanterer en fredelig, hyggelig og frem for alt sikker søvn og giver også dit barn den højeste grad af sikkerhed, når det senere skal ammes.

Anvendes som en pude til sidesovere:
Ved den første brug under graviditeten støtter puden dig, når du sover på siden, og hjælper dig med at skifte til at sove på siden, selv om du normalt er vant til at sove på maven eller ryggen. Du kan også bruge puden under graviditeten som støtte- og positioneringspude for at gøre din hverdag lettere, f.eks. til at lægge benene op eller til at støtte ryggen eller nakken, mens du læser.

Kan bruges som ammepude:
Når din lille solstråle er født, kan du bruge puden som en ammepude til at støtte dig og din ergonomiske kropsholdning under amning. Der er gjort ekstra meget ud af at sikre, at fyldet er tilstrækkeligt til at skabe en stabil, fast krop, der giver den bedste støtte. For at holde ammepuden i position under amning kan du fastgøre den med den praktiske velcrolukning. Når velcrolukningen ikke er nødvendig, kan den nemt fastgøres til den matchende modstykke og forstyrrer dig ikke, når du sover og krammer.

Produktoplysninger
  • Materiale yderstof og indvendigt betræk: 100% bomuld
  • Fyldmateriale: silikoniserede hule polyesterfibre
  • påfyldningsmængde: ca. 30 liter
  • Mål: 190 x 40 cm
  • Aftageligt dæksel
  • Kan vaskes op til 40 °C
  • Fyldet kan vaskes op til 30 °C

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: fillikid luxe amme- og sidelejepude 190 cm forest animals grå
4.5
6 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 3
 
4 stjerner
| 3
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers