10% mandagsrabat!
10% mandagsrabat!
Kopiér koden:
MFMK5273
00
tim
00
min
00
sek.
Kun idag!
Fillikid Kombivogn Impala mørkegrå
  • fillikid Kombivogn Set Cajun Melange grå

3.199 kr
Pris
2.382 kr
Fri fragt
Du sparer
817 kr-26%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A234324

EAN: 9120080982339

Fillikid Kombivogn Impala mørkegrå
Den smarte klapvogn Impala fra fillikid går ikke på kompromis med noget. Moderne, praktisk og stilfuld klapvogn, sådan præsenteres denne vogn. Stellet er udstyret med en stor kurv. Rammen har 2 store baghjul og 2 justerbare eller. fastgørelige mindre forhjul. I de første 5 måneder befinder din baby sig i den veludstyrede barnevognslift, under kaleche og foddæksel. Når barnet vokser ud af liften, kan barnet finde sig tilrette i det medfølgende sæde Sædet har et kaleche og en aftagelig frontbøjle. Med et simpelt kliksystem, kan liften eller sædet fastgøres eller demonteres fra rammen. Produktdetaljer: Vægt: ca. 12 kg (ramme med øvre del) 5-punkts bælte i sædet - EN-certificeret

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores Topseller

Fillikid Kombivogn Impala mørkegrå
3.199 kr
2.382 kr