Fillikid, Klapvogn Rider, Grå-Blå
999 kr
Pris
730 kr
Fri fragt
Du sparer
269 kr (27%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A234321

Fillikid, Klapvogn Rider, Grå-Blå
Et rigtig højdepunkt er denne klapvogn fra Fillikid. Klapvognen præsenterer sig fashionabelt, tankevækkende og ekstraordinært. Ikke kun dens moderne farver fanger øjet men også dens udstyr. Klapvognen er udstyret med en stor kurv, en kaleche med vindue, et aftageligt beslag og en praktisk kopholder under styret. Drejelige og justerbare forhjul gør den nem og fleksibel at køre med. Ryglænet kan justeres i flere fag. Produktdetaljer: Vægt: 8,90 kg., 5-punkt-sele, godkendt efter EN normer

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Anmeldelser

Kundebedømmelser - Fillikid, Klapvogn Rider, Grå-Blå
Gennemsnitlig produktbedømmelse: 2 Bedømmelse
 
2
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
  • 100% uafhængig
  • Absolut transparent
  • Fra kunde til kunde
Anmeldelser
Fillikid, Klapvogn Rider, Grå-Blå
999 kr
730 kr
Top mærker