fillikid Klapvogn Felix melange blå
fillikid Klapvogn Felix melange blå
899 kr
752 kr
Pris inkl. moms
  • fillikid Klapvogn Felix melange grå

899 kr
Pris
752 kr
Fri fragt
Du sparer
147 kr-16%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A200979

fillikid Klapvogn Felix melange blå
Klapvognen Felix er den perfekte følgesvend: Felix er en allround model, der kombinerer komfort, sikkerhed og mobilitet. Ryglænet kan justeres i 5 forskellige positioner og fodstøtten kan tilpasses, således at siddeposition kan tilpasses individuelt til barnet. Sædet er designet med en rummelig bredde på 36 cm. Den polstrede sikkerhedsbøjle kan tages af og 5-punkts-selesystemet byder på komfort og sikkerhed. Den justerbare kaleche beskytter mod solens stråler. Forhjulene er udstyret med kuglelejre og byder på en svej- samt fastlåsefunktion. Klapvognen byder på kompakte foldemål og er dermed ganske praktisk at transportere. Maksimal brugervægt op til 15 kg.

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores Topseller

fillikid Klapvogn Felix melange blå
899 kr
752 kr
Top mærker