fillikid  Håndklæde med hætte med dyr 70 x 140 cm
Pris
133 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A317464

EAN: 9120110466068

fillikid Håndklæde med hætte med dyr 70 x 140 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Din lille engel, der lige er kommet ud af badekarret, skal straks gnides tør. Og den bedste måde at gøre det på er med et behageligt blødt badehåndklæde med hætte af bomuldsfrotté. For at beskytte babys bløde hud bedst muligt er dette håndlavede badehåndklæde lavet af blødt bomuldsfrotté på indersiden. Det absorberende håndklæde på indersiden er et sikkert og naturligt stof, der ikke kun ligger behageligt mod barnets hud, men også absorberer en masse væske. Det bedste ved dette badehåndklæde er formen. Efter mange diskussioner med forældre om det perfekte baby-badehåndklæde viste det sig, at en rektangulær form, der er stor nok, er meget bedre end et firkantet badehåndklæde, der er for lille, fordi hele babyens krop ellers ofte ikke kan dækkes, når den tørres af, hvilket ikke er så behageligt for babyen på grund af kulden.

Den rektangulære form af den nye Fillikid Den rektangulære form på de nye badehåndklæder i dette tilfælde, der måler 70x140 cm, sikrer, at du kan pakke din lille helt ind uden irriterende åbne områder, hvor det bliver koldt.

Og for at sikre, at den lille dværg også ser godt ud, er badehåndklæderne udvendigt trykt med et kunstfærdigt print.

Produktdetaljer:
  • Praktisk emhætte
  • Materiale indeni: 100% bomuldsfrotté
  • Materiale udenpå: polyester, trykt med et flot mønster
  • Mål: 70 x 140 cm

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: fillikid Håndklæde med hætte med dyr 70 x 140 cm
4
6 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

fillikid  Håndklæde med hætte med dyr 70 x 140 cm
fillikid Håndklæde med hætte med dyr 70 x 140 cm
133 kr