fillikid Bilspejl lille sort
Pris
68 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A290856

EAN: 9120094655588

fillikid Bilspejl lille sort
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Alt i vejen for en sikker tur.

Fillikids bilspejl er en lille hjælper, der garanterer en sikker biltur: spejlet kan let monteres enten ved hjælp af et sugekop på forruden eller med et klip på solskærmen. Det justerbare kugleled gør det muligt at justere det optimalt. På trods af sin lille størrelse tilbyder det konvekse vidvinkelspejl et godt overblik for et afslappet drev.

produktdetaljer:
  • Enkelt fastgørelsessystem
  • Konvex vidvinkelspejl
  • Montering på solskærmen eller forrude
Tekniske detaljer:
  • Dimensioner (længde x bredde): 9 x 5,5 cm
  • Materiale: Plast
  • Shatterproof akrylglas

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Vores Topsellers

fillikid Bilspejl lille sort
68 kr