fillikid autostol til gruppe 2/3 Lysegrå

fillikid autostol til gruppe 2/3 Lysegrå


Variant:
 • fillikid autostol til gruppe 2/3 Lysegrå
 • fillikid autostol til gruppe 2/3 Mørkegrå

Pris
605 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A307278

EAN: 9120110460257

fillikid autostol til gruppe 2/3 Lysegrå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Især for dine børn vil du kun have det bedste, og når det kommer til den fælles biltur, bør der ikke være mangel på sikkerhed og komfort. Derfor har vi udviklet den nye gruppe 2 + 3 bilsæde til dig og din skat. Barnesædet kan let og sikkert monteres i din bil med et Isofix-beslag.

Sikkerhed: Dens ergonomisk formede sidekollisionsbeskyttelse lavet af absorberende materiale og den højdejusterbare nakkestøtte er ikke kun behageligt behagelige, men tilbyder også den bedst mulige beskyttelse og store sikkerhedsreserver i tilfælde af sidekollision. Takket være Isofix-fastgørelsen er sædet direkte forbundet med kabinen og er således sikkert fastgjort i tilfælde af en ulykke.

Komfort: Takket være den højdejusterbare nakkestøtte er dit barns hoved ikke altid sikkert beskyttet, men tilbyder også et vidunderligt sted at læne sig mod under en lur. Den brede, behageligt formede sædeskal giver en behagelig overflade at hvile på, selv på lange rejser, og det velpolstrede betræk lavet af teknisk materiale gør enhver rejse til en fornøjelse. Sædet er hurtigt og nemt at installere takket være Isofix monteringssystem. Den enkle bæltestyring gør resten for nem installation.

Funktionel og langvarig: Takket være de alsidige justeringsmuligheder kan du bruge sædet fra ca. 3 år til ca. 12 år. (15 kg til 36 kg) Mot slutningen af ??brugsperioden kan sædet også let opdeles og bruges som et rent boostersæde. Det aftagelige og 30 graders vaskbare dæksel hjælper, hvis Cookie Monster muligvis var for ivrig.

Produktoplysninger:
 • Gruppe 2 + 3
 • Sammenklappelig Isofix-holder
 • Højdejusterbar nakkestøtte
 • Testet ECE R44 / 04
 • Kan omdannes til et booster sæde
 • Klassisk design
Tekniske detaljer:
 • Mål (længde x bredde x højde): 46 x 45 x 78 cm
 • Vægt: 0,4 kg
 • Cover kan vaskes ved 30

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Vores Topsellers

fillikid autostol til gruppe 2/3 Lysegrå
fillikid autostol til gruppe 2/3 Lysegrå
605 kr