Fillikid Ammepude og sidestøttepude skovdyr lyserød 190 cm

Fillikid Ammepude og sidestøttepude skovdyr lyserød 190 cm


Pris
215 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A301449

EAN: 9120094659524

Fillikid Ammepude og sidestøttepude skovdyr lyserød 190 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
I den spændende tid med graviditet og amning er det vigtigt for dig som mor såvel som for din lille skat at ligge så behageligt og komfortabelt som muligt.

Derfor er Fillikid amning og sidesovepude en god kombination.

Brug som sidepude:

Ved første brug i graviditeten understøtter puden dig i at sove på siden og hjælper dig med overgangen til en sidevæg hvis du normalt er vant til at sove på din mave eller ryg.

Puden er specielt fyldt med blød, lydløs og åndbar hule silikonefibre, så den føles næsten som din sædvanlige pude og ikke giver nogen ubehagelige lyde eller rasle i sengen, når du sover.

Du kan også bruge puden under graviditeten som en støtte- og positioneringspude for at gøre din hverdag lettere, for eksempel for at sætte dine ben op eller støtte din ryg eller nakke, mens læsning.

Brug som ammepude:

Når din lidt solskin er født, kan du bruge puden som ammepude, og den understøtter dig og din ergonomiske kropsholdning, mens du ammer. Her blev der taget ekstra forsigtighed med, at en stabil, solid krop skabes ved tilstrækkelig fyldning, og at du dermed er tilstrækkeligt støttet. Derudover sikrer den lydløse hule fiberfyldning, at din lille skat ikke vækkes af raslende lyde, når han falder i søvn i dine arme efter amning. For at sikre, at amningspuden forbliver på plads under amning, kan du fastgøre den med den praktiske velcrolukning. Du kan også bruge velcrolukningen til at gøre puden til en hyggelig rede til din baby, hvor han føler sig beskyttet og sikker.

Hvis velcroen ikke er nødvendig, kan den let fastgøres til den matchende modstykke og gør ikke forstyrre dig, mens du sover og kæler.

Økologisk bæredygtig produceret i EU.

Både det aftagelige betræk og det indvendige betræk er lavet af 100% bomuld. Derudover produceres hele puden kun få hundrede kilometer fra den østrigske Fillikid for at holde transportafstande så korte som muligt og for at sikre, at de høje kvalitetsstandarder opretholdes. Fillikid kvalitetsstandarder er opfyldt.

Selvfølgelig kan du nemt vaske puden i maskinen.

Produktdetaljer
  • Materiale: yderstof og indvendigt betræk: 100% bomuld
  • Fyld: silikoniseret polyester hulfiber
  • mål: 190 cm x 30 cm
  • påfyldningsmængde: ca. 30 liter
  • Afdækning aftagelig og vaskbar op til 40 ° C, fyldbar vaskbar op til 30 ° C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Fillikid Ammepude og sidestøttepude skovdyr lyserød 190 cm
215 kr