fillikid  Amme- og siddesovepude 190 cm cube grå

fillikid Amme- og siddesovepude 190 cm cube grå


Vejl. pris¹
305 kr
Pris
290 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A317376

EAN: 9120110465030

fillikid Amme- og siddesovepude 190 cm cube grå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
I den spændende tid med graviditet og amning er det vigtigt for både dig som mor og din lille skat at ligge så behageligt som muligt. Det er derfor, at den Fillikid amning og siddesøvnende pude er en god kombination.

Det franskproducerede, aftagelige betræk med det smukke grafiske Print er fremstillet af bomuldsstof af høj kvalitet. Det vaskbare fyld, der er fremstillet i Europa, består af ekstra blødt, åndbart og lydløst hult silikonefibervat, der kan vaskes. Dette garanterer en fredelig, hyggelig og frem for alt sikker søvn og giver også dit barn den højeste grad af sikkerhed, når det senere skal ammes.

Anvendes som en pude til sidesovere:
Ved den første brug under graviditeten støtter puden dig, når du sover på siden, og hjælper dig med overgangen til at sove på siden, selv hvis du normalt er vant til at sove på maven eller ryggen. Du kan også bruge puden under graviditeten som støtte- og positioneringspude for at gøre din hverdag lettere, f.eks. til at lægge benene op eller til at støtte ryggen eller nakken, mens du læser.

Kan bruges som ammepude:
Når din lille solstråle er født, kan du bruge puden som en ammepude for at støtte dig og din ergonomiske kropsholdning under amning. Der er gjort ekstra meget ud af at sikre, at fyldet er tilstrækkeligt til at skabe en stabil, fast krop, der giver den bedste støtte. For at holde ammepuden i position under amning kan du fastgøre den med den praktiske velcrolukning. Når velcrolukningen ikke er nødvendig, kan den nemt fastgøres til den matchende modstykke og forstyrrer dig ikke, når du sover og krammer.

Produktoplysninger
  • Materiale yderstof og indvendigt betræk: 100% bomuld
  • Fyldmateriale: silikoniserede hule polyesterfibre
  • Mål: 190 x 40 cm
  • Påfyldningsmængde: ca. 30 liter
  • Betræk aftageligt og vaskbart op til 40 °C, fyld vaskbart op til 30 °C

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: fillikid Amme- og siddesovepude 190 cm cube grå
4.5
10 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 6
 
4 stjerner
| 4
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

fillikid  Amme- og siddesovepude 190 cm cube grå
fillikid Amme- og siddesovepude 190 cm cube grå
Vejl. pris¹ 305 kr
290 kr