Filibabba Kæledyr Freya ræven Dark Orange
Bæredygtig -34%
Variant:
 • Filibabba Kæledyr Freya ræven Dark Orange
 • Filibabba Kæledyr Milo Elgen Brownie

Vejl. pris¹
300 kr
Pris
197 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
103 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A333431

EAN: 5712804012503

Filibabba Kæledyr Freya ræven Dark Orange
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Et sødt ræve-knusedyr med inspiration fra den nordiske natur, strikket af blødt 100% økologisk bomuld med en fin struktur og venlige øjne.

Alle fyldstoffer er fremstillet af 100 % genanvendeligt polyester. Ræven Freya er et af de mange nye dyr fra Filibabba. Med forskellige dyr er der skabt en samling med mange fine og genkendelige nordiske dyr til dekoration i børneværelset og til mange timers leg. Med sit søde ansigt opbygger det nuttede legetøj hurtigt et forhold til barnet. Da nusseklubben er håndlavet, kan trykket variere en smule fra billedet.

Produktdetaljer:
 • Mål (længde x bredde x højde): 50 x 25 x 15 cm
 • Fyld: 100 % genanvendeligt polyester
 • Materiale: 100 % økologisk bomuld (strikket)
 • Plejeanvisninger: Rengøres kun med en fugtig klud
 • Alder: Fra 0 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Filibabba Kæledyr Freya ræven Dark Orange
5
3 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 3
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Filibabba Kæledyr Freya ræven Dark Orange
Filibabba Kæledyr Freya ræven Dark Orange
Vejl. pris¹ 300 kr
197 kr