Filibabba Kæledyr 30 cm Hvalen Willie grå
Bæredygtig

Filibabba Kæledyr 30 cm Hvalen Willie grå


Variant:
 • Filibabba Kæledyr 30 cm Hvalen Willie grå
 • Filibabba Kæledyr Freya ræven Dark Orange
 • Filibabba Kæledyr Milo Elgen Brownie

Vejl. pris¹
280 kr
Pris
266 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A333412

EAN: 5712804016471

Filibabba Kæledyr 30 cm Hvalen Willie grå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Hvalen Willie er et af de mange dyr fra Filibabba , der er i samklang med den nordiske natur. Med masser af hjerte har Filibabba skabt en mangfoldig samling af smukke og genkendelige nordiske dyr - til pynt på børneværelset og til mange timers leg.

Willie er en sød håndstrikket strikket hval. Han er 30 cm lang og har naturtro øjne og blå bånd, der forestiller blæsende og plaskende vand. Hvalen har en god størrelse til børn i alle aldre og er en loyal følgesvend og en god ven at kramme.

Hvalen er strikket af 100 % økologisk bomuld med en smuk struktur og fyldt med 100 % genbrugspolyester. Med sit søde ansigt opbygger hvalen hurtigt et forhold til barnet.

Produktdetaljer:
 • Mål (længde x bredde x højde): 33 x 21 x 15 cm
 • Fyld: 100 % genanvendeligt polyester
 • Materiale: 100 % økologisk bomuld (strikket)
 • Plejeanvisninger: Rengøres kun med en fugtig klud
 • Alder: Fra 0 måneder

Opmærksomhed
Da hvalen er håndlavet, kan udseendet variere en smule fra billedet.

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Filibabba Kæledyr 30 cm Hvalen Willie grå
Filibabba Kæledyr 30 cm Hvalen Willie grå
Vejl. pris¹ 280 kr
266 kr