Filibabba  Isa Gribekugle Blush
Bæredygtig -25%

Vejl. pris¹
150 kr
Pris
113 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
37 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A333360

EAN: 5712804014835

Filibabba Isa Gribekugle Blush
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Isa grab-bolden er designet til motorisk udvikling. Med masser af hjerte har Filibabba skabt en varieret kollektion af bolde til motoriske færdigheder - med sanseberigende overflader og i diskrete farvenuancer.

Isa gribebolden er lavet af 100 % naturgummi og er med til at stimulere de små børns motorik og gribereflekser. Med en behagelig klokkelyd indeni stimulerer den også hørelsen. Der er små firkanter på overfladen, som giver et godt greb for små hænder. Kanterne er bløde og kan bruges til at bide i irriteret tandkød. Samtidig fremmes følesansen. Et fantastisk produkt til udvikling af finmotorikken.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 8 x 8 x 8 x 8 cm.
  • Fremmer den motoriske udvikling og gribereflekser
  • Med behagelig klokkelyd indeni for at stimulere hørelsen
  • Materiale: 100 % ren naturgummi
  • BPA-, phthalat- og PVC-fri
  • Håndmalet med fødevaresikker maling
  • Plejeanvisninger: Rengøres kun med en fugtig klud
  • Alder: Fra 0 måneder

Opmærksomhed
Da bolden er lavet af 100 % naturgummi, kan udseendet variere lidt fra billedet.

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Bæredygtighed

Bæredygtigt materiale

Bæredygtige materialer omfatter på den ene side naturlige råvarer fra kontrolleret dyrkning af jord- og skovbrug eller kontrolleret dyrehold, men også plast og fibre, der er baseret på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrolleret dyrkning hjælper med at bevare naturressourcerne og reducere den negative påvirkning (f.eks. pesticider) på miljøet. Biobaseret plast har en lavere andel af fossile ressourcer og lavere emissioner i produktionen end konventionel plast. Der er også en række certifikater, som identificerer produkter fremstillet af bæredygtige materialer. Disse omfatter f.eks. FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bæredygtig skovforvaltning, LENZING ECOVERO-mærket, der producerer bæredygtig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelfærd og garanterer bæredygtig brug af græsningsarealer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Filibabba Isa Gribekugle Blush
3
1 Kundebedømmelse
 
5 stjerner
| 0
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Filibabba  Isa Gribekugle Blush
Filibabba Isa Gribekugle Blush
Vejl. pris¹ 150 kr
113 kr