Filibabba Aktivitetslegetøj Kløverbladet musikmobil - Fresh Violet
Bæredygtig

Filibabba Aktivitetslegetøj Kløverbladet musikmobil - Fresh Violet


Variant:
 • Filibabba Aktivitetslegetøj Kløverbladet musikmobil - Fresh Violet
 • Filibabba Aktivitetslegetøj Musikmobil med kløverblad - Powder Blå
 • Filibabba Aktivitetslegetøj med blade og musikmobil Plum
 • Filibabba Musikmobil Aktivitetslegetøj Musikmobil med blade Mørk Mint

Vejl. pris¹
280 kr
Pris
266 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A333432

EAN: 5712804015641

Filibabba Aktivitetslegetøj Kløverbladet musikmobil - Fresh Violet
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Aktivitetslegetøj inspireret af den nordiske natur, fremstillet af 100 % økologisk bomuld. Med elementer som blade, et agern og en kløver.

Et enkelt træk i træringen i kløverbladet spiller den traditionelle vuggevise, og agernet er designet med en lille klokke indeni, som giver en dejlig lyd, når det rystes. Bladene i to fine farver er bløde og dejlige at nusse og giver de smukkeste knitrende lyde. Med velcrolukning på stroppen, som gør det muligt at fastgøre aktivitetslegetøjet på vores fine legebue, over puslebordet eller på en autostol.

Produktdetaljer:
 • Mål (længde x bredde x højde): 5,50 x 12 x 20 cm
 • Fremmer den motoriske udvikling og gribereflekser
 • materiale: 100% økologisk bomuld
 • Fyld: 100 % polyester
 • Plejeanvisninger: Rengøres med en fugtig klud
 • Alder: Fra 0 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Filibabba Aktivitetslegetøj Kløverbladet musikmobil - Fresh Violet
Filibabba Aktivitetslegetøj Kløverbladet musikmobil - Fresh Violet
Vejl. pris¹ 280 kr
266 kr