Fila T-shirt til børn Canterbury b right  white
Bæredygtig

Fila T-shirt til børn Canterbury b right white


Størrelsesguide

Pris
112 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A342132

Fila T-shirt til børn Canterbury b right white
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
  • Elastisk linning
  • Almindeligt snit
  • Logo på forsiden
  • Materiale: 100% økologisk bomuld
Detaljer om pleje:
  • Ikke egnet til tørretumbler
  • Maskinvask ved 30°C
  • Skånsom vaskecyklus
Fila - vejen fra det berømte sportstøjsmærke fra Italien til ikonet for Fashion istas over hele verden findes ikke sådan en anden gang. Kultmærket står for stil og modebevidsthed og bringer tidløs glamour. De umiskendelige stykker er overbevisende både som individuelle blikfang og i alsidige kombinationer.

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
297 kr
Pris
149 kr

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Fila T-shirt til børn Canterbury b right  white
Fila T-shirt til børn Canterbury b right white
112 kr