fehn ® Sæt med 2 halstørklæder
Bæredygtig
Pris
112 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A297609

EAN: 4001998056280

fehn ® Sæt med 2 halstørklæder
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Baby trekantet svøb lavet af certificeret økologisk bomuld. Behagelig at have på med velcrolukning. Uundværlige hjælpere i hverdagen - de to trekantede tørklæder fra fehn NATUR®-kollektionen giver optimal beskyttelse, varmer halsen og holder træk ude. Smukke vendbare tørklæder: Et tørklæde med et diskret mønster, det andet med et lille broderi, begge har en bagside af frottéstof og kan derfor bæres som ønsket. Komfortabelt og praktisk: De nemme materialer af 100 % økologisk bomuld fra kontrolleret og certificeret dyrkning giver optimal bærekomfort og tåler hyppig vask og daglig brug. Sættet består af 2 tørklæder med velcrolukning. Ideel som en gave til fødsel eller dåb.

Produktdetaljer:
  • Overmateriale: jersey, frottéstof (100 % bomuld).
  • Kan vaskes ved 40 °C
  • Alder: 0-12 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
149 kr

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: fehn ® Sæt med 2 halstørklæder
5
2 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

fehn ® Sæt med 2 halstørklæder
fehn ® Sæt med 2 halstørklæder
112 kr