Fehn® Peru Babyrede
Variant:
  • Fehn® Peru Babyrede
  • fehn ® Cuddle Nest Bruno
  • fehn ® Cuddle Nest Ocean Club

Pris
658 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
hos dig om ca. 3-5 hverdage

Produkter fra serien fehn Peru

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A273202

EAN: 4001998058123

Fehn® Peru Babyrede
Fra Machu Picchu direkte ind i hjertet af din baby - med Lama Maya og Bear Luis garanteres timevis af hyggelige stunder. Den hyggelige duo fra Peru kommer i bløde farver og super fluffy materialer og erobrede barnets hjerte med storm.

Babyrede med 3 aftagelige legetøj for optimal komfort, når du kutter og leger - til babyer og småbørn.
Den kælige reden fra Peru-samlingen med en liggende overflade lavet af ekstra bløde materialer inviterer barnet til at føle, hygge, sove og lege. Den ekstra bløde og polstrede kant giver babyen optimal komfort og en følelse af beskyttelse og sikkerhed. Ideel til hjemmebrug og på farten. Babyreden kan bruges på mange forskellige måder som en krybbe, krybbeindsats, snusunderlag eller som en rede på sofaen hjemme eller når du besøger bedstemor og bedstefar. De tre legetøj øger barnets opmærksomhed og giver sjov. Rattle, rustling papir og spejle forbedrer barnets motoriske færdigheder fra fødslen.

Detaljer:
  • Ideel som gave til fødsel, dåb eller som fødselsdagsgave til babyer og småbørn
  • Med rassle, knitrende papir, spejl og bidering
  • Mål: 60 x 100 cm
  • Materiale: Bouclette, bløde velours, stof
  • Pleje: vaskbar op til 30 °C
  • Alder: Fra 0 måneder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Fehn® Peru Babyrede
Fehn® Peru Babyrede
658 kr